Concepte creative si design graphic

Conceperea designului, machetarea si pregatirea pentru tipar realizate de Front Image se remarca prin calitate, simplitate si proferionalism. Elementele printabile sunt afise, calendare, carti de vizita, reviste, ghiduri, cataloage,, fluturasi, mape cu buzunar, pliante, plicuri, bannere, mesh-uri, autocolante de mari dimensiuni etc.

Daca ai impresia ca designul pentru print este mort, vei fi surprins sa vezi cum materialele imprimate, bine realizate si gandite convertesc usor mesajul si comunica cu clientii. Punem in practica ideea dvs., realizam machete grafice care sa transmita eficient mesajul publicitar, pe diverse suporturi.

Afise, Bloc Notes, Calendare, Calendare, Carti de vizita, Coli cu antet, Coperti CD/DVD, Ecusoane / Legitimatii, Etichete autocolante, Felicitari, Fluturasi, Invitatii, Mape cu buzunar, Pliante, Plicuri, Reviste, Sacose / Pungi, Tipizate, Print Indoor / Outdoor, Autocolante, Banner, Mesh, Ambalare CD/DVD, Roll Up, X Banner, Pop Up, People stopper, Info Board, Iluminated Display, Agende, Benzi adezive, Cani personalizate, Mouse, Pad, Pixuri, Brichete, Sacose / Pungi, Tricouri.

Branding & Brand Identity

Consideram ca identitatea vizuala a unei companii este foarte importanta deoarece are scopul de a face o cunoscuta. Realizam grafica pentru toate aceste elemente specifice precum: logo, slogan, logo design prin culori, font, simbol, imbracaminte, documente personalizate, mape, pixuri, foi cu antet, newsletter, vechicule inscriptionate, cladiri si alte elemente vizuale

Rolul pe care il indeplineste este de recunoastere a organizatiei sau a marcii.

Un logo profesional realizat spune foarte multe despre companie, poate lasa impresia de seriozitate, incredere, rapiditate, siguranta, in functie de care sunt tintele stabilite. Odata ce aacest logo este realizat si studiat in toate detaliile, acesta va fi utilizat in orice materiale promotionale necesare precum: mape de prezentare, carti de vizita, facturi, foi cu antet, stationary mail, newsletter, CD de prezentare, semnatura electronica, ambalaje, brosuri, etc.

Un logo deschide usa la posibilitati infinite prin modul in care va prezentati publicului.

Ati muncit din greu pentru a deveni un profesionist in domeniul dumneavoastra, ati trecut prin educatie si formare plus ore intregi de practica si incercari. Clientii pot sti ceea ce faceti, dar nu stiu cine sunteti?

Lasati-ne pe noi sa va cream logo-ul si site-ul web

Ati luat decizia de a va expune compania online si stiti ca aveti nevoie de un site web. Un website bun este o reprezentare profesionista care expune cine sunteti si ceea ce faceti, dar ce ziceti de un logo? Realizarea unei identitati vizuale ar trebui sa fie tratata cu foarte mare seriozitate, in caz contrar aceasta nu se va mai distinge de celelalte marci si nu va mai avea acelasi impact in promovare.

Serviciile de identitate vizuala cuprind:

– design logo vectorial;
– design carte vizita;
– design coala antet;
– design plic de corespondenta ;
– design mapa de prezentare;
– realizare semnatura e-mail;
– grafica auto, etc

Echipa noastra de profesionisti lucreaza cu dumneavoastra si daca este necesar, va ghideaza pentru a stabili culori, simboluri, sloganuri,  care intruchipeaza cu adevarat imaginea pe care doriti sa o afisati asemeni unui profesionist. Echipa noastra de design ia ideile si le face o realitate – rapid si convenabil. Oferim reduceri speciale pentru crearea logo-ului daca realizati un site cu ajutorul nostru.

 

Website-uri

Front Image realizeaza website-uri de tip responsive ce au posibilitatea de a-si adapta designul paginilor in functie de modul de vizualizare (mai exact in functie de dimensiune ecranului – desktop, laptop, tableta, telefon), fara a fi modificate foarte mult, astfel acestea vor arata tot timpul frumos si echilibrat.

Prima impresie conteaza, iar web site-ul tau este primul care captureaza atentia vizitatorului.

De cate ori ai parasit un site, dupa doar cateva secunde, pentru ca era confuz sau neintelegator? Prima data cand o persoana acceseaza site-ul dvs. este o oportunitate de a o surprinde si de a o face interesata de serviciile / produsele dumneavoastra. Primul si cel mai important aspect este continutul care poate atrage vizitatori. Important este sa oferim un continut interesant si, ar fi de dorit să fie mereu proaspat pentru a motiva vizitatorul sa revina. Un al doilea aspect ar fi grafica atragatoare care sa placa vizitatorului.Un site de succes este acela care iti aduce venituri sau cel putin isi atinge scopul pentru care a fost creat.

Ce defineste web design bun?

Nu este vorba doar despre aspect. Designul ar trebui sa fie intuitiv si curat, nu confuz si aglomerat. Noi folosim corect palete de culoare, fotografii si grafica pentru a ilustra exact identitatea brandului tau.

Vorbind de functionalitate, un website trebuie sa va ajute la atingerea unui obiectiv!

Fie ca sunteti in cautare de a castiga noi clienti, de a interactiona cu ei on-line, de a le oferi informatii utile acestora, de a aduna pareri pozitive, sau vizibilitate mai mare pe Google, noi il vom realiza asfel incat clientii vor fi “chemati la acțiune”. Va recomandam un web design responsive, care arata grozav pe orice dimensiune a ecranului, inclusiv a telefoanelor mobile si tablete.

Consecventa e importanta si ea…

Front Image concepe fiecare site personalizat exact pe nevoile si specificatiile dumneavoastra. Pagina de start va evidentia ceea ce va diferentiaza de concurenta, si invita clientul sa afle mai multe cercetand in amanunt site-ul dumneavoastra. Paginile interne va arata diferit de pagina de start, deoarece ne vom concentra pe un serviciile sau produsele pe care le oferiti, dar totul va curge impreuna cu un design frumos, coerent.

Spune-ne viziunea ta si vom crea.

Ca proprietarii de afaceri, ați înțeles valoarea oameni talentați. Suntem o echipa de profesionisti talentati si lucram intens pentru realizarea proiectelor dumneavoastra in special la crearea de site-uri responsive. Acestea sunt cele mai cautate in ziua de astazi si folosesc cele mai noi tehnologii, astfel vei atrage clientii mult mai usor si intr-un timp cat mai scurt.

Social Media

Front Image realizeaza unul din cei mai importanti pasi in dezvoltarea afacerii dumneavoastra si anume marketingul online. Beneficiile acestuia sunt: vizibilitate marita, marirea numarului de vizitatori, cresterea vanzarilor si a profitului aferent, numar mai mare de clienti multumiti, o imagine favorabila a propriei afaceri.